10/31/12 07:49
(http://vasvalch.com/)

Marketing Over Coffee и в България

coffee

Ако като мен обичате подкасти и се интересувате от маркетинг, имам новина за вас: Marketing Over Coffee вече идва и на български! Или поне такова чувство остави в мен срещата с момчетата от SocialEvo, чийто гост бях в техния все още нов подкаст.

С Ванката и Томи си поговорихме за passion project-a, с който ви продъних ушите в последните месеци – Ratio. Всъщност, разговорът ще е по-интересен за маркетолози, отколкото за фенове на науката, защото в него си говорим за маркетинг похвати, ефективност на каналите, връзки с блогъри и други интересни неща, свързани с опита ми в промотирането на събитието. Няма да преразказвам нещата, чуйте сами. Вижте и материала в SocialEvo, където са данните от Facebook, за които споменавам в разговора.

Личното ми впечатление е много добро, не само защото с двамата интервюиращи се познаваме, а и защото виждам, че си вършат работата с хъс и професионализъм (важи за целия екип на SocialEvo). На всичко отгоре умеят и да импровизират – въпросите формулирахме на място преди самия разговор. Като цяло, отношението е много приятелско и ще е поносимо дори за хора, които нямат навика да говорят пред публика, била тя и виртуална.

Радвам се, че си имаме маркетинг подкаст на български. Това трябваше да се случи преди поне година-две, но тогава явно не са се намерили хората, които да подхванат такава отговорна задача. Очаквам с развитието на сериите на SocialEvo да научаваме за повече новини от бранша и да присъстваме виртуално на аудио-срещи с още интересни гости. Мисля, че има ниша за подобна продукция и е нужно само малко упортство в началото, когато енергията хвърлена в проекта е много, а слушателите са малко – не се отчайвайте, колеги!

Препоръчвам на всеки, който се интересува от маркетинг, да се абонира за подкаста в iTunes, SoundCloud или чрез RSS.

Публикувана на 10/31/12 07:49 http://feedproxy.google.com/~r/vasvalch/feed/~3/fXRtpktU6Go/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване