10/31/12 11:00
(http://socialevo.net/)

Ангажирайте потребителите си с IdeaScale

Ангажирайте потребителите си с IdeaScale

В днешно време едни от най-силните и печеливши компании в света разчитат изцяло на иновации. В някои случаи става въпрос за иновативни продукти и услиги, а в други за иновативни процеси при производство. Компании като Apple пък разчитат на иновации, променящи парадигмите в потребителското поведение, техните потребности – създават нужди, които не са съществували до този момент. Един от най-ефективните и рентабилни начини да чуете желанията на своите клиенти е т.нар. „crowdsourcing“, приложим и в случая за събиране на идеи. IdeaScale е онлайн платформа, която ще ви даде именно такава арена, за да се изявяват вашите клиенти.

Платформата IdeaScale е платена услуга, която обаче дава множество опции на своите клиенти, както и на техните потребители и клиенти. Това, което ви предоставя IdeaScale, е онлайн платформа за генериране на идеи от интернет потребители. Целта е вие да създадете арена за тях, където те да предлагат решения за вашия бизнес, след което вие да подбирате най-добрите и да ги развивате. По този начин се създава топла и динамична връзка между бранда и потребителя, а също така между потребители и потребители.

http://www.youtube.com/watch?v=4Tjd9rCd854

Едни от характериситките на IdeaScale, които е добре да бъдат отбелязани, са възможността за ограничаване по IP адреси. По този начин можете да генерирате идеи само от хора в конкретна област например. Също така опцията за собствен дизайн ще даде възможност да наложите корпоративната си идентичност. Платформата разполага с оптимизирана версия за мобилни устройства, което е от изключително значение в наши дни. Допълнителни опции като интеграция на Google Analytics и редактиране на CSS допринасят за качеството на продукта. Можете да научите повече за IdeaScale на сайта на платформата.

Снимка: IdeaScale

Подобни статии:

  1. Потребителите на Pinterest купуват по-често онлайн и харчат повече от Facebook потребителите
  2. Deloitte за онлайн потребителите
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване