10/31/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Промени в Apple, Форстол и Брауът напускат

Промени в Apple, Форстол и Брауът напускат

Гигантът Apple обяви напускането на двама от специалистите си – Джон Брауът, старши вицепрезидент, и Скот Форстол, старши вицепрезидент на iOS дивизията.

Новината се разнесе в средите на Apple в понеделник, като компанията вече търси заместнк на Брауът, пише Yahoo! News. Една от горещо коментираните грешки, допуснати от него през изминалата година, е орязването на часовете на персонала в магазините на компанията като метод за стимулация на продажбите.

От страна на Форстол прибързаното пускане на Maps за iOS докара отрицателни отзиви, като компанията бе принудена да поднесе извиненията си впоследствие. Скот Форстол се присъединява към семейството на Apple през далечната 1997 г., като е един от създателите на Mac OS X, отговорен за няколко от версиите на операционната система, най-запомнящ се от които е Mac OS X Leopard.

Джон Брауът официално встъпва в длъжност като вицепрезидент на Apple през април тази година, като основната му задача до момента на напускането е разработването и подобряването на глобалната търговска стратегия на отхапаната ябълка, която промени света.

Снимка: Apple

Подобни статии:

  1. Колко големи са Apple наистина?
  2. Apple плати $60 милиона за името „iPad“ в Китай
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване