11/02/12 04:00
(http://socialevo.net/)

Промени във Facebook Timeline?

Промени във Facebook Timeline?

През декември миналата година Facebook пуснаха Timeline за своите потребители. Малко по-късно в началото на тази година те пуснаха и Facebook Timeline за бизнес страници. Промяната беше радикална и беше приета различно от потребителите. Но факт е, че всички ползват Facebook Timeline. Ето че от InsideFacebook ни съобщават, че екипът на Facebook експериментира с нов дизайн на познатия ни до болка вече Timeline.

Facebook тества ново подреждане на Timeline, при което съобщенията са подредени само в една колона вляво, а не както беше досега в две. Новата колона с публикации е видимо по-широка, а вдясно остава по-тясна колонка, показваща активността на потребителите. Досега двете колони бяха еднакви по размер. Много потребители се оплакваха, че при разглеждане на Facebook Timeline погледът им скача от едната колона към другата и обратно, което ги затруднява при четене на публикуваните съобщения. Няма я и линията по средата, която разделяше двете колони на Timeline.

Каква е точно целта на Facebook с тази промяна на Timeline не е напълно ясно. Дали не ни подготвят и други промени, свързани с представяне на реклами, които да са по-видими, представяйки ги в по-широкия Timeline, или пък да си имат отделно място за целта в самата страница?

Други съществени промени в дизайна на Timeline не се забелязват. От Facebook официално са съобщили, че тези промени се „тестват“ при съвсем малък процент от потребителите на социалната мрежа. Дали промените ще засегнат само Facebook профилите, или и Facebook страниците също не е ясно.

Какво мислите за подготвяната промяна във Facebook Timeline? Одобрявате ли да има промени и какви? Как изглеждат тестовете на новия Timeline можете да да видите на страницата на колегите от InsideFacebook.

Подобни статии:

  1. Facebook Timeline вече и за вашия iPhone
  2. Facebook Timeline: Всичко което искахте да знаете но ви беше страх да попитате!
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване