11/06/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Outride превръща iPhone в екстремен приятел

Outride превръща iPhone в екстремен приятел

Подводните снимки са едно много вълнуващо и често пъти пълно с изненади занимание. Но за тази цел трябва да сте се сдобили с апарат за подводно снимане, което, да си кажем честно, не е приоритет за повечето от нас. Ето защо Outride е един чудесен начин да преквалифицирате своя iPhone в такъв апарат. Нека водните снимки започнат сега!

Компанията Mophie ви предоставя възможност да се насладите пълноценно на всички водни и подводни приключения и да запечатате страхотни спомени в снимки. Outride е много подобен на GoPro Action Shooter, но в същото време служи и за предпазване на вашия iPhone. Което означава, че освен в подводен апарат смартфонът ви може да се превърне в неотлъчна част от вашата екипировка, докато практикувате екстремни спортове. Сърф, рафтинг, катерене, скейтборд или сноуборд. Няма ограничения, защото телефонът ви е в безопасност.

С помощта на специален софтуер и приложение вече ще можете да снимате, редактирате и споделяте, без да се налага да закупувате скъпа апаратура, използвайки само телефона. В динамичния свят на екстремните спортове хората нямат възможност да споделят заснетите филми и снимки в реално време. А с помощта на Outride и iPhone това вече не е никакъв проблем. И, разбира се, за всичко това цената е доста по-ниска.

Outride превръща iPhone в екстремен приятел

Калъфчето е изработено от лек водо- и удароустойчив поликарбонат, изключително издръжливо и най-вече компактно, което улеснява пренасянето. Специална модуларна система ви предоставя възможността да снимате от различни ъгли, а калъфчето може да се закача лесно за всякакви повърхности, така че да не пропуснете нито един добър кадър. Началната цена на комплекта е $129.

http://www.youtube.com/watch?v=fUIvUEyz9RY

Снимки: mophie.com

Подобни статии:

  1. Rivo Case – най-тънкото зарядно за iPhone
  2. Ново: Споделяне на снимки със Skype за iPhone и iPad
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване