11/06/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Walmart помага на социални организации чрез Facebook

Walmart помага на социални организации чрез Facebook

За поредна година една от най-голямата верига магазини за продажба на дребно в света, Walmart, ще покаже своята загриженост за организации, които помагат на обществото. По този начин брандът ще се опита да покаже на потребителите своята солидарност. Платформата, която ще бъде използвана за това, е социалната мрежа Facebook, а кампанията е под името „12 Days of Giving“. Веригата магазини Walmart са в сърцето на потребителя в САЩ, тъй като датират повече от 50 години. С близо 9000 локации магазините могат спокойно да бъдат определени като символ на американците в потребителската им култура. Служителите, които работят в Walmart към днешна дата, са 2.2 милиона.

Всички потребители на Facebook в САЩ могат да гласуват до 18 ноември на Facebook таба Live Better и да определят коя институция ще спечели дарението, предоставено от Walmart и възлизащо на $1.5 милиона. По този начин ще бъде постигната яснота върху финалното решение, което ще бъде обявено между 10 и 21 декември 2012 г. Табът, представящ кандидатите, е снабден с видео материали, които разкриват аргументите на всяка една организация защо заслужава да спечели гласуването.

Веригата Walmart използва социалните мрежи по един наистина фантастичен начин. Социалната отговорност, която демонстрира, ще се понрави на всички, а това ще донесе не просто фенове на тяхната фен страница, а хора, които виждат положителните черти на бранда. В днешно време е много по-важно да се опитаме да спечелим сърцата на потребителите, както и да ги докоснем емоционално. След това можем да им предоставим информация, а тяхното логическо мислене да прецени дали да стане наш клиент. 

Снимка: Walmart

Подобни статии:

  1. Британските статистики за социални мрежи през 2011
  2. Как да продаваме чрез Facebook
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване