11/10/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Facebook с нова визия за „приятелските страници“

Facebook с нова визия за "приятелските страници"

Преди малко повече от две години Facebook пуснаха своите „приятелски страници“, или Friendship Pages. Това са места в социалната мрежа, които имат за цел да съчетаят социалния живот на двама потребители в един профил, който се нарича „приятелска страница“. Проектът стартира през 2010 г., а днес „приятелските страници“ вече се радват и на нов дизайн с повече функционалности, както и на Timeline визия.

„Приятелските страници“ са място, където се генерира информация за двама приятели във Facebook. От днес обаче те имат cover photo – снимка, която се избира автоматично от снимките, на които двамата са били тагнати. Когато бъде намерена снимка, на която са тагнати и двамата приятели, тя става cover photo. Разбира се, тази снимка може да се смени с каквото си пожелаем. Друга нова опция за страниците е възможността на приятелите да въведат информация за това кога, къде и как са се срещнали. Нещо, което до този момент липсваше като функционалност.

Друга нова опция за страниците е възможността на приятелите да въведат информация за това кога, къде и как са се срещнали.

Друга прекрасна възможност, която е добавена към „приятелските страници“, е опцията за съвместно чекиране. Досега „стената“ показваше единствено споменавания и постове на двамата приятели. Сега обаче ще бъдат визуализирани check-in-и, които са станали място за среща на двамата приятели. Разбира се, потребителите, притежаващи тази страница, могат да ограничават голяма част от информацията, която се подава и е видима за всички техни приятели. 

Разбира се, потребителите, притежаващи тази страница, могат да ограничават голяма част от информацията, която се подава и е видима за всички техни приятели.

Снимки: Facebook

Подобни статии:

  1. За първи път у нас Facebook награди за страници, групи и кампании
  2. Горещо: Facebook пуска „Глобални страници“ за брандове
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване