11/10/12 10:54
(http://socialevo.net/)

Хайде на конференцията StartUP 2012!

Хайде на конференцията StartUP 2012!

Шегата, че днес мобилните ни телефони, на които целим прасета с „ядосани птици“, разполагат с повече мощ, отколкото компютрите, с които преди време са били изстрелвани сателити и изпълнявани мисии до Луната, е съвсем уместна. С клавиатура под пръстите си и екран пред очите днес можем да постигнем много – не само да намерим решение на реален проблем, като създадем и предлагаме продукт или услуга, но и да изпълним своя мечта. Трябват ни няколко неща, но най-важните са идеята, смелостта и състезателният дух. Всичко останало можем да намерим и развием. А най-доброто място за това е конференцията StartUP.

Конференцията StartUP се провежда вече няколко години и този път отново ще събере на едно място много ентусиазъм, познания, идеи и възможности. Под патронажа на Делян Добрев, Министъра на икономиката, енергетиката и туризма на България, тя ще бъде сцената, на която ще разгледаме и важните теми за развитието на бизнеса в България – какво е мястото на държавата в подкрепата на стартиращите компании, с какво могат да помогнат стартъп средата и общността от хора с интереси в тази област, както и какво трябва да се промени в образованието, за да грабваме по-бързо и уверено възможностите.

Ще има полезни дискусии с експерти и хора от бизнеса (вижте програмата), ще има време за разговори и нови запознанства, а през втория ден на конференцията и много предизвикателства – Hackaton за състезателните по дух специалисти в писането на приложения за iOS и Android и Workshop-ове за тези, които искат да придобият презентационни умения или стратегически поглед върху стартирането и развитието на една компания например.

Първия ден от StartUP Conference 2012 ще изкараме в Интер Експо Център, а втория – във Vivacom Art Hall. Има билети за всеки вкус – билети за цялото събитие и отделни билети за първия и втория ден (за конференцията или за последващите обучения и hackaton). Можете да си ги купите през Eventbrite с банков превод, с карта или чрез PayPal. Ще се видим там!

Подобни статии:

  1. Startup Weekend Sofia – уникално по рода си събитие за стартиране на бизнес в рамките на 54 часа
  2. Предстоят два вълнуващи уикенда със Startup Weekend Sofia
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване