11/12/12 16:22
(http://www.azcheta.com/)

Бързи срещи за четящи

Помните ли “Литературните прелъстявания” на Алисън Хил от “Седмицата на любовта” през февруари?

Ако е вярно, че можеш да разбереш много за един мъж по това
как се отнася със сервитьорката или как говори с майка си,
то можеш да разбереш много повече за него от това, което чете”

А спомняте ли си текста на Розмари Уркико “Date a Girl Who Reads”?

Излез с момиче, което чете, защото го заслужаваш.
Заслужаваш момиче, което ще ти даде най-пъстрия живот, който можеш да си представиш.
Ако единственото, което можеш да й предложиш са монотонност,
пропилени часове и предложения с полвин уста, ще си си по-добре сам.
Но ако искаш света, и световете отвъд него, излез на среща с момиче, което чете.”

След като сте си ги припомнили и препрочели (защото тези текстове са наистина пристрастяващи) по всяка вероятност сте изпаднали и в усмихнато романтично настроение, което ни е нужно точно сега.

Защото е време да ви зарадваме с едно събитие, което може да се окаже началото на вашата щастлива лична романтична история с хора, които обичат да четат. Обичам да чета“ е първото по рода си тематично Speed Dating събитие в България, което ще събере “хората с книгите” на 21 ноември 2012 (сряда) от 19.30 ч клуб “Morgan’s Bar”, (бул.”Александър Стамболийски” 41, София).

Събитието се организира от нашите приятели от Speed Dating 3, които имат вече доста солиден опит с организацията на “бързи срещи” в София, Пловдив и Варна, а “Аз чета” е ексклузивен медиен партньор на литературния Speed Dating.

Ако трябва да се върнем към историята, Speed Dating събитията възникват в САЩ в края на 90-те години. В началото на нашия век те започват да се разпространяват из цял свят и в момента са изключително популярни в големите градове в Америка, Европа, Австралия и дори Азия.

В момента този формат е толкова успешен, че се провеждат всякакви негови разновидности: бързи срещи за бизнес контакти (Speed Networking), за опознаване между първокурсниците в университетите, за набиране на кандидати за работа, Speed Friending и др.

Е, крайно време беше и у нас да имаме своите бързи срещи за четящи. След тях е сигурно, че дори и да не намерите партньор в живота, със сигурност може да намерите добра компания за сладки приказки и четене.

Повече информация за събитието, начините за записване, както и подробна информация за протичането на събитието може да намерите тук.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване