11/12/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Да поиграем „Gangnam style“

Да играем "Gangnam style"

След като стана тотален хит, песента на вече известния кореец PSY „Gangnam style“ вече може да бъде намерена и под формата на игра за Android. Оказва се дори, че забавленията, посветени на човека с уникалните танцови движения, не са едно и две. Вижте какво става в Google Play.

Конкретната Gangnam Style игра, за която ще ви разкажа, е много проста. Първо избирате герой от песента, с който ще играете. Нашият любимец танцува на цветен дансинг в типичния си стил, наподобяващ яздене на кон и, разбира се, под звуците на “Gangnam style”. От небето обаче падат коне, а по пода от време на време се търкаля диско топка. Целта – да опазим PSY или момичето от атаките на нечифтокопитните, мърдайки наляво и надясно телефона. При докосване на дисплея пък човечето подскача, когато топката минава под краката му. С напредването на песента конете стават все повече и трябва да сте бързи, ако искате да постигнете по-висок резултат. А него ще видите в края на играта, която настъпва с края на песента.

При докосване на дисплея пък човечето подскача, когато топката минава под краката му.

Като замисъл играта не е нещо невероятно, но може да ви уплътни няколко минути, в които чакате градски транспорт или пък приятел. Ако не друго, то само песента ще подобри настроението ви. Неслучайно е хит… “Op op op op oppan Gangnam Style!…”.

http://www.youtube.com/watch?v=mYPvAMrMzwI

Подобни статии:

  1. Нова игра се превръща в мания на потребителите на смартфони
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване