11/13/12 03:00
(http://socialevo.net/)

HootSuite сгафи с мейлите на свои потребители в Twitter

HootSuite сгафи с мейлите на свои потребители в Twitter

Социалната платформа за следене на социалните потоци, HootSuite, направи издънка, която не се понрави на потребителите в Twitter. Множество имейл адреси бяха публично разпространени, след като до над 4000 потребителя на HootSuite бяха изпратени известия за изтичането на 60-дневния пробен период на техния HootSuite Pro пакет. Само че съобщението включваше и множество имейл адреси и имена на потребители на платформата, което би трябвало да е защитена информация.

След изтичането на имейл базата данни потребителите на HootSuite в Twitter започнаха да пускат гневни статуси, които бяха напълно основателни: 

Реакцията на HootSuite бе мигновена и те оповестиха, че всички съобщения, които съдържат чужди имейли, ще бъдат изтеглени. Въпреки това става ясно, че над 4000 адреса и имена са изтекли и вече са публично достояние. Причината за това недоразумение е интеграцията на придобитата наскоро от HootSuite социална платформа Seesmic. В официалното писмо на HootSuite до потребителите компанията също така се извинява изкрено от името на CEO-то, Раян Холмс, цитирайки го като автор на посланието. Това едва ли обаче ще стопли разгневените души на хилядите потребители.

Снимка: HootSuite

Подобни статии:

  1. 49% от профилите в HootSuite са от Facebook
  2. HootSuite придобива Seesmic
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване