11/13/12 07:03
(http://vasvalch.com/)

Фабрика за мениджъри

BMF landscape intro

Задава се едно събитие, което не използва стандартните семинарни формати, а цели да даде повече знания на мениджърите за управлението на марката. Става дума за Brand Management Factory, организирана от The Business Institute и ilyan.com. Едните специализират в бизнес обучения, другите – в маркетинг и нови медии. Като вземем предвид и лекторите, ще се получи нещо интересно.

За Brand Management Factory

Идеята на Brand Management Factory не е да направи еднодневен семинар, който макар и полезен, може да има фокус върху ограничен брой теми. Идеята не е и да се направи workshop, където само се разглеждат бизнес казуси. Цялата концепция ми напомня на вечерно училище за мениджъри, защото програмата се простира в рамките на 4 седмици, всеки понеделник, сряда и събота. Всяка седмица е отделена на един модул, свързан с конкретна тема от сферата на брандинга:

  • Заобикаляща среда и марката
  • Позициониране и стратегия на марката
  • Пазарно присъствие на марката
  • Управление на резултатите на марката

Поради широкия обхват на темите на лице е и голямо разнообразие от лектори. Можете да се запознаете с всеки от тях на сайта. Характерът на обученията обаче е нещото, което отличава Brand Management Factory от всички събития, за които съм писала до момента. Тук ученето е силно практическо, като представянето на темите от лекторите заема малка част от времето за сметка на обширни дискусии, реални казуси и примери от практиката. От The Business Institute казват, че ще се спазва правилото 30/30/40: 30% от времето е отделено на представяне на темата и дискусия, 30% е за срещи, въпроси и отговори с практици, а 40% са свързани с дискусии по реални бизнес-казуси. Мисля, че практическият уклон е най-правилното решение в обучителните програми за мениджъри.

Все още можете да се запишете за Brand Management Factory, но имайте предвид, че в групата ще има само 18 участника. Цената за целия курс е 1150лв. Ако пък имате предпочитание към отделен модул, можете да се запишете само за него на цена от 350лв. За два модула пък цената е 600лв.

Спечели пропуск за един модул в Brand Management Factory

И понеже имам широко сърце, а ilyan.com имат подход към блогърите :) искам да подаря на един читател пропуск за модул по избор в Brand Management Factory. За целта ми напишете коментар и споделете на кой модул искате да присъствате и защо. За да базирате правилно избора си, може да видите пълното представяне на модулите в брошурата. Напълно субективно ще реша кой е най-добрият отговор и авторът му ще може да си избере наградата.

Кажете кой модул от Brand Management Factory бихте посетили и защо?

Микрофонът (виртуалният такъв) е за вас.

Публикувана на 11/13/12 07:03 http://feedproxy.google.com/~r/vasvalch/feed/~3/cMdLN6e7jvs/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване