11/14/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Taxi Bulgaria: Бърза поръчка на такси за 50 секунди!

Taxi Bulgaria: Бърза поръчка на такси за 50 секунди!

Почти сигурно е, че са малко хората, които не са попадали в абсурдна ситуация, докато са се възползвали от таксиметрови услуги. Некоректен таксиметров шофьор, твърде завишена сметка или дори таксиметрова фирма фантом. Или може би визита в друг град, където нямате представа коя фирма е надеждна, а имате нужда от превоз?

Второто авторско приложение на StenikTaxi Bulgaria, е семпло и удобно решение, което ще ви спести подобни главоболия и загуба на време, достъпно във всеки момент през мобилното ви устройство, независимо дали имате достъп до интернет. Вижте какво ни разказа за него Христо от Stenik за създаването и развитието му:

 

http://www.youtube.com/watch?v=HJqxk5GVswY

Управлението му се състои от три бързи стъпки, като поръчката на такси отнема приблизително 50 секунди:

  1. Избиране на град
  2. Избиране на компания
  3. Поръчка на такси

 

При втората стъпка има добавени няколко опции за подредба на таксиметровите фирми:

  • азбучен ред;
  • рейтинг;
  • тарифа;
  • поръчка;
  • престой;
  • начална такса.

 

Едно от предимствата, които Taxi Bulgaria има, е достоверността на информацията. Stenik проверява всички детайли около спад или завишаване на цените, смяна на контакти или добавяне на нови таксиметрови фирми от потребители. Така се елиминира вероятността от измама и недоволен клиент.

От друга страна, опцията за подреждане по рейтинг дава гъвкавост при по-бърз избор на фирма в случаите, когато сте в непознат град. Така на база потребителски оценки можете да изберете най-надеждната компания, да направите сравнение с останалите в списъка по тарифа за километър пробег, началната такса и такса за минута престой. Единственото, което заплащате, е телефонният разговор с диспечера според стандартните тарифи на оператора си.

Към момента актуално за 17 града и 47 таксиметрови компании, Taxi Bulgaria е приложение, чието развитие почти изцяло разчита на потребителските препоръки и рейтинг. Достъпно е на два езика – български и английски, – добавката е подходящ спътник и на всеки чужденец, направил България дестинация на своето пътуване.

Taxi Bulgaria може да бъде свалено от iTunes и Google Play напълно безплатно.

Подобни статии:

  1. Open Coffee Sofia октомври 2012
  2. Ален Попович и Борил Богоев в Bulgaria ON AIR
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване