11/14/12 08:06
(http://vasvalch.com/)

Новите SEO правила ще бъдат разкрити на 20 ноември

новите seo правила

Има семинари, на които отиваш, основно за да се видиш с познати и да направиш малко нови контакти. Има и такива, на които отиваш с единствената мисъл да записваш и да учиш. И макар че в първите има много полезност, радвам се, че „Новите SEO правила“ е от вторите.

Става дума за новия семинар от поредицата Interactive Seminars. След Google Analytics ще минем към подробно нищене на SEO-то. И то не на онова, базовото, с мета таговете, ключовите думи и правилните линк-структури, в които се вкопчват всички начинаещи SEO-спецове (като мен). Ще си говорим за далеч по-интересни и иновативни теми, като контент стратегиите, спасението от пандите и пингвините, микродатата, rich snippets, локалното търсене и органичния трафик. Цялата програма ще видите на сайта.

Сред имената на лекторите имам любими, като класацията оглавява Огнян Младенов, с когото най-накрая ще мога да си поговоря на живо :) Също, искам най-накрая да се видя с Димитър Димитров, с когото се познаваме по напълно други канали, а ще е добре отново да пием по бира с Любомир Любомиров. Въпреки че не познавам Лили Грозева и Димитър Тошков, темите им звучат повече от интересно и ще ги видя с удоволствие.

Нямам какво да допълня, затова директно ви пращам към пълната информация за „Новите SEO правила“ и към формата за регистрация. Останали са малко места, така че побързайте! Отново, поздравления на Interactive Share за инициативата по организирането на тези семинари, интересните теми и качественото съдържание!

Публикувана на 11/14/12 08:06 http://feedproxy.google.com/~r/vasvalch/feed/~3/HT6KBzRs5MQ/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване