11/14/12 09:06
(http://socialevo.net/)

Спечелете пропуск за Фабриката за управление на брандове

Спечелете пропуск за Фабриката за управление на брандове

Понякога е хубаво да имаш пари, нали? Понякога е хубаво да знаеш какво да правиш с тях, нали? Понякога, само понякога, имаш пари и знаеш какво да правиш с тях, но нямаш възможност да ги похарчиш, нали? Хубавото е, че сега ти се предоставя тази възможност. Защо ли? Защото можеш да се включиш в нещо интересно и полезно.

Става въпрос за „Brand Management Factory“. И ти можеш да се включиш във Фабриката за управление на брандове. Ще можеш да хванеш молива и върху белия лист да реализираш планове и бизнес намерения, които могат да ти донесат реални успехи в реалния бизнес свят. Brand Management Factory, или „Фабриката за управление на брандове“, се провежда от 19.11 до 15.12.2012 и е съвместна инициатива на The Business Institute, който е регионален представител на Институт за предприемачи на Сиско в България, и Ilyan.com. В рамките на 4 седмици всеки понеделник, сряда и събота се провежда специализирано обучение за мениджъри, като всяка седмица е отделена на един модул, свързан с конкретна тема от сферата на брандинга. А темите са:

  • Заобикаляща среда и марката;
  • Позициониране и стратегия на марката;
  • Пазарно присъствие на марката;
  • Управление на резултатите на марката.

 

Подробна информация можеш да намериш в специалната брошура. Семинарът „Brand Management Factory“ е предназначен за професионалисти, които искат да усъвършенстват своите умения за бизнес моделиране и управление на резултати и бюджети, черпейки опит и идеи от доказали се професионалисти и експерти в тази област.

Целите са прости, но с изключителен заряд и бъдещ потенциал:
- Управлението на марки е стратегически важно, затова добрият диалог между бранд специалистите и топ мениджмънта е задължителен;
- Онлайн маркетингът е нова вселена от мощни инструменти за ангажиране на потребителите с марката;
- Бизнесът търси ефект от всеки инвестиран лев и управлението на маркетинг бюджета е в ново измерение на ефективността.

Звучи познато, нали? Отговорите ще дойдат от изявени специалисти, които са готови да споделят своя богат опит и умения. А те са Светлан Станоев, Илиян Ковачев, Георги Павлов, Тихомир Тошев, Цветелина Тенева, Георги Малчев, Елена Малакова, Христо Вълков, Анелия Гроздева, Елена Несторова, Чавдар Ваклев, Ралица Станоева, Анна Кираджиева.

А сега идва и най-интересното. Ако вие сте собственик, маркетинг мениджър, бранд или продуктов мениджър, специалист по маркетинг комуникации, фабриката ще ви предложи практически примери и инструменти, с които да подобрите своите умения и разбирания за връзката между бранд и мениджмънт, ефективност на маркетинговата дейност, да създавате и защитавате планове и бюджети, да се превърнете в един успешен бранд мениджър.

В групата ще има само 18 участника. Цената за целия курс е 1150лв. Можете да изберете отделен модул и да се запишете само за него на цена от 380 лв. За два модула цената е 600 лв. Повече информация можете да намерите в сайта на Фабриката.

Тук е мястото да спомена, че специално за нашите читатели сме подготвили голяма изненада. Един от вас ще може да участва напълно безплатно в един от модулите на Фабриката за управление на брандове, като спечели безплатен пропуск. Отидете на страницата на The Brand Management Factory и заявете своя интерес, като във формата за интерес трябва да посочите фразата „I read Socialevo every day“. И това е всичко. Малко преди започването на курса един от вас ще бъде изтеглен на случаен принцип и ще може да участва безплатно. Дали не сте вие? Хайде, отидете, не се бавете и опитайте своя шанс. Успех!

Подобни статии:

  1. Лесно и забавно управление на задачите с Clear за iOS
  2. Горещо: Facebook пуска „Глобални страници“ за брандове
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване