11/16/12 09:00
(http://socialevo.net/)

Вече можете да “Drink & Drive” в България с Android

Вече можете да "Drink & Drive" в България с Android

С приятели сте след работа. Вечерта продължава с удоволствие за всички вас и в един момент се сещате – пил съм, а колата? Как ще се прибера? Има отговор на този въпрос, вече е и под формата на приложение за Android. След създаването на TAXI Bulgaria логичната стъпка за Stenik беше да пристъпи към изграждане на подобно приложение, но този път не с таксита, а с компании, предлагащи изключително актуалната услуга “Drink and Drive”.

И ако до повечето такси компании можете да стигнете по различни канали, то при “Drink and Drive” фирмите е съвсем различно. С DND Bulgaria вече няма нужда да се ровите в интернет през смартфона си или да звъните на приятели, за да ви препоръчат фирма. Вече всички (популярни) компании са на едно място – във вашия мобилен телефон, а се очаква и списъкът да нараства на седмична база.

Ето и няколко предимствата, които получавате, ползвайки DND Bulgaria:

  • Редовно обновяване на каталога с Drink and Drive компании, техните цени и добавяне на нови градове и курорти;
  • Работи в офлайн режим – не е нужно винаги да имате интернет на телефона, за да използвате приложението.

 

Приложението е напълно безплатно за изтегляне и инсталиране. Заплащате само телефонния разговор или SMS според стандартните тарифи на оператора, когато поръчате услугата на избрана компания.

Заплащате само телефонния разговор или SMS според стандартните тарифи на оператора, когато поръчате услугата на избрана компания.
И в това приложение по подобие на TAXI Bulgaria е запазена добрата практика то да бъде развивано от самите потребители и компании, като отново присъстват формуляри за кандидатставане на фирми за включване в приложението, както и функция за докладване за нередности. DND Bulgaria вече е достъпно за сваляне за устройства с Android, а до броени дни се очаква и публикуването на iOS версия. Скоро ще го тествам и аз.

Снимки: Stenik

Подобни статии:

  1. Google пуснаха подобрения на Google Drive за iOS и Android
  2. Taxi Bulgaria: Бърза поръчка на такси за 50 секунди!
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване