11/16/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Вземете си пуканки, филмите във Vimeo започват!

Вземете си пуканки, филмите във Vimeo започват!

Във вторник от популярния сайт за видео споделяне Vimeo обявиха, че пускат нова услуга „pay-to-view”, с която интернет потребителите ще имат възможност срещу заплащане да гледат пълнометражни филми. Услугата стартира в началото на следващата година, но още след нейното анонсиране от Vimeo представиха и първите шест филма, които вече са достъпни за посетителите на сайта. А това са именно „We Are Legion“, „Jeremy Jones’ Further“, „Beauty is Embarrassing“, „Sunny“, „Shut Up And Play The Hits“, „Sons Of The Clouds“. Изглежда, че цените и продължителността за наемане са различни за всеки филм – стойностите им варират от $5.00 за наем от 7 дни, $4.99 за 2 дни, както и $9.00 за 60 дни. Пълнометражните филми ще могат да се гледат на всяко устройство: смартфони, таблети, игрови конзоли, свързани с телевизор, дори и за някои „извънземни технологии“, шеговито подхвърля екипът, стоящ зад Vimeo.

Създателите на сайта откриват в новата услуга една страхотна възможност за филмовите творци да споделят своите работи чрез сайта, да печелят от своята работа и, най-важното, директно да взаимодействат с публиката. От друга страна феновете на Vimeo ще имат възможност да се запознаят с произведенията както на водещи режисьори в кино индустрията, така и с продукциите на по-неизвестни и прохождащи творци, и то на достъпни за това цени.

Бъдещите планове на Vimeo са да създаде една подходяща среда, в която филмовите творци ще трупат материални ресурси, които да могат да инвестират в нови филмови проекти. Чрез старта на  услуга „pay-to-view” екипът на популярния сайт иска да покаже подкрепата, която оказва на оригиналните филмови разработки и на хората, които стоят зад тяхното създаване.

Подобни статии:

  1. Как да свалим видео от YouTube и Vimeo
  2. Вземете своите безплатни визитки от Facebook!
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване