11/16/12 07:05
(http://www.kenanoff.com/blog/)

Прибираме се с президента…

Прибирам се след работа по Околовръстното. От Драгалевци към Горубляне. Малко след 6. И след мен се появяват ярки синьо-червени светлини. Две коли на НСО избутват колите от двете леви ленти вдясно, за да минат. Пускам ги, не ми се занимава да преча, тегля им една наум. Като ме отминават пак ускорявам след тях.
Колите по този маршрут са толкова много, че мерцедесът и BMW-то на властта не могат да поддържат повече от 90 км/ч. Просто като избутат един от вдясно, пред него има друга кола и така. естествено всички се “помотват” да ги пуснат, това да не е  линейка? Оказва се че без изобщо да нарушавам правилника си карам спокойно с тяхната скорост (всъщност и всички други).

На разклона за Младост, двете коли свиват вдясно и поемат към Residential Park Sofia. Аха – президеднтът е. Неясно защо той има право да се прибере по-бързо при семейството си, отколкото аз – редови данъкоплатец. Друго си е президентско семейство – по-важно някак. Не че се прибира по-бързо, но очевидно се опитва. Поне ползва само две от 16-те си коли

Резултатът за него е – същото време за прибиране (е, предполагам, че хората по пресечките на бул. България мислят друго), но куп псувни от обикновените прибиращи се трудови хора. Защо е нужно това?

снимката е само примерна, това е просто някаква кола на НСО


Споделете в Twitter | Споделете във Facebook

коментирайте на страницата ->

| | Абонирайте се за нашите публикации по RSS или email или Facebook

Публикувана на 11/16/12 07:05 http://www.kenanoff.com/blog/archives/2721
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване