11/17/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Мъжката тоалетна се превръща в център за забавление

Мъжката тоалетна се превръща в център за забавление

Момчета, имам една чудесна новина. Тоалетната във вашето любимо заведение скоро може да се превърне в най-забавното място за вечерта. Започвам да се чудя дори как ще ви изкарваме от там. Изумително е как на някого би му хрумнала брилянтната идея да превърне тези иначе леко неприятни помещения в място, където освен да се облекчи, всеки мъж може да поиграе или да позяпа реклами.

Британската компания Captive Media с гордост може да се похвали с едно от най-забавните и странни хрумвания в последно време. Моля за вашето внимание – представям ви система за игра, контролирана чрез струя… урина. Знам колко странно звучи, но пък изглежда забавно. 

Британската компания Captive Media с гордост може да се похвали с едно от най-забавните и странни хрумвания в последно време.

Преди година компанията поставя няколко такива системи в барове във Великобритания, за да проверят на практика колко добра е идеята и как ще я посрещнат посетителите на заведенията. Самата система е относително проста и дори не изисква замяна на писоарите с по-специални. Над писоарите се монтират 12″ LCD екрани, точно на нивото на очите, и инфрачервен сензор в писоара, които да отчита посоката на струята. Когато сензорите засекат присъствието на човек в тоалетното помещение, те реагират, пускайки рекламни спотове. Когато сензорът засече струята, системата автоматично превключва на режим “игра”. За момента списъкът с игри е малък, но се работи по въпроса. Това, което можете да правите, е да се пуснете по пистата с “On the Piste”, да разберете на какво ниво е интелектът ви с “Clever Dick” или да се изживеете като един истински Пикасо с “Art Splash”.

http://www.youtube.com/watch?v=XLQoh8YCqo4

Предполагам, че повечето жени ще се съгласят с мен, че мъжката половинка невинаги е точна в целенето на тоалетната чиния или писоара. Ей, без да се обиждате, момчета. Игрите са специално програмирани и измислени така, че да се предотврати тази практика. Играчите трябва да са изключително прецизни в насочването, наляво или надясно, ако искат да постигнат добри резултати в игрите. Тези забавления се оказаха толкова успешни, че компанията разработи специално приложение, където да се събират резултатите и да се изкарват класирания с най-добрите играчи.

Освен че служи за център за забавление, тази система е чудесна платформа за реклама. Според статистиката средното време за посещение на тоалетната на един мъж във Великобритания е 55 секунди. За това време той може да изгледа два стандартни рекламни спота. Дори има компания, която вече е отбелязала покачване на продажбите на рекламиран продукт с над 40%.

Освен че служи за център за забавление, тази система е чудесна платформа за реклама.

Все повече барове, ресторанти, летища и обществени места се интересуват от монтирането на тези системи. В момента Captive Media са насочили вниманието си към САЩ и за целта вече са осигурени $700 000 за финансирането. Силно се надявам, че и вие, мили мъже, скоро ще се радвате на тази екстра.

Снимки: captive-media.co.uk

Подобни статии:

  1. Тоалетна хартия от Facebook и Twitter #петъчно
  2. Facebook е и за забавление [Инфографика]
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване