11/18/12 19:25
(http://www.stancianegra.com/)

2050 г - българите в резерват, цигани ги пазят на трудов договор

Не харесвам управляващите. Не харесвам и опозицията. Опозицията на опозицията не я понасям. От платените НПО-активисти, самообявили се за "гражданското общество" пък, направо ми се повръща. Защото на никой от тези на му пука за мен. И за теб не им пука. Те не се интересуват как живее баба ми с болетите си и 200 лв. на месец. Не им пука, че майка ми в БАН работи втори месец без заплата и не знае как ще добута до пенсия. Не им дреме, че  всяко второ хлапе си "изфуква" джобните за амфети, а средното поколение дави ежедневието по кварталните кръчми в евтин алкохол. Това са "частни случаи" и "лични трагедии", последствия от причината. За тях са важни ядрената централа, която не е атомна и тЪрбата с руския газ, дето, пусто, не е американски. Важни са и съдиите, и съдийките, и прокурорите. Морковът (кинтите) и сопата, инструментите на властта. Властта като самоцел и средство за лично, семейно и пратийно обогатяване на убоги люде. Кога се е чуло и видяло българин ръжен да рита с бос крак? Затова и лакеят на Световната банДа, инсталиран на поста финансов министър, така спокойно ни изплете примката. Окачи я на дървото и сега остна само да поливаме-поливаме-поливаме, докато заякне достатъчно, за да ни издърпа на педя от земята. Но никой не обелва дума. Нито опозицията, нито опозицията на опозицията, да не говорим за соросоидите от "Гражданското общество" АД


"...всекиму според потребностите"
 
Онзи ден финансовия ни министър го посетиха приятелчетата му и представиха интересен доклад. "Работната сила" в България щяла да намалее наполовина, до 2050 г. Забележете мисловният модел. Фактът, че един народ (в случая българския) се е запътил със страшна сила към етнографския музей, не представлява сам по себе си никакъв интерес. Идеите на Дянков са да "преодолее" проблема, завишавайки пенсионната възраст и чрез поредните напън от циганите зорлем да направим цивилизовани хора. Строен пакет от "палеативни грижи", финален ескорт на смъртника към неизбежната му съдба. Сантиментални опити да бъде ако не пречупена, то поне забавена катастрофалната демографска тенденция, очевидно не се предвиждат. Защо да стимулираме българите да раждат деца, като е по-изгодно да научим циганите да си изрязват ноктите? Защо да харчим за микроскопи и за телескопи? Невежеството и чалгата са напълно безплатни и неизчерпаеми, следователно и икономически изгодни. Непретенециозното насление с пределно занижени жизнени перспективи е манна небесна за глобалните разбойници. В тревожното бъдеще на изчерпващи се ресурси, планираната маргинализация на част от човешката популация вероятно е за някого необходимост, а не антиутопия. Обидно е някак си обаче, точно ние да сме сред първите опитни зайчета. Най-пухкавите и с най-дългите ушлета. С идеалните за целта харектеристики - безкрайно търпеливи, оцеляващи поединично, циници, тарикати на дребно, материалисти. Такива май е по-добре да се затрият. 
Публикувана на 11/18/12 19:25 http://www.stancianegra.com/2012/11/2050_18.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване