11/19/12 04:00
(http://socialevo.net/)

Sitomic предлагат ново поколение визитки

Sitomic предлагат ново поколение визиткиСпомняте ли си онази сцена от „Американски психар“? Да, визитката ви всъщност е толкова важна. С нея вие поставяте името си под това на компания, чиято философия сте длъжни да проповядвате. Визитката е онова листче хартия, което оставяте след себе си на бизнес среща. Сцената е доста красноречива – и при визитките, както при всичко останало, има тенденции, които трябва да се следват, ако искате да бъдете актуални.

Може би сте открили перфектната визитка? А случвало ли ви се е да сте останали без нито една в особено важен момент? Да сте губили клиент или ценен контакт? Не се притеснявайте, случва се и на най-добрите.  Ще ви представя едно доста компактно, безплатно и най-вече актуално предложение, за да сте сигурни, че дори и да са свършили визитките ви на хартиен носител, правилният човек ще успее да се свърже с вас.

Една от услугите, които Sitomic предлагат на клиентите си, е възможността напълно безплатно всеки да направи своята уеб визитка и да генерира QR код, който впоследствие да разпространи. Полезно е да добавите кода към уебвизитката си на гърба на хартиената, като с едно бързо сканиране ще спестите на клиента си преписването на мейл или телефонен номер за мигновена връзка с вас. Регистрацията, която се изисква, за да създадете своята визитка с QR код, е бърза и не отнема повече от минута.

След като успешно се регистрирате и влезете в услугата, започва процесът по създаване на виртуалната бизнес картичка. За по-малко от пет минути ще създадете удобство, за което вашите клиенти ще ви бъдат благодарни. Гарантирам!

Три основни стъпки:

  1. Изберете темплейт за визитката.
  2. Попълнете данните (плюс е добавянето и на линкове към профили в социални мрежи – общо 9, като челните 4 позиции са за Facebook, Twitter, LinkedIn и Google+).
  3. Публикувайте!

 

Можете да създадете колкото визитки пожелаете, като всяка създадена визитка е отделен проект, който можете да променяте постоянно. Друг плюс на тези уебвизитки е и статистиката, която ви показва колко уникални посещения са били направени в рамките на съответен ден. Можете да свържете услугата и с Google Analytics за още по-задълбочена статистика.

Тази малка хитрина и голямо удобство не само ще направят визитката ви два пъти по-функционална, но и незабравима! Пробвайте мобилните визитни картички на Sitomic.

 

 

Подобни статии:

  1. Google Chrome с ново поколение QR приложение
  2. Вземете своите безплатни визитки от Facebook!
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване