11/20/12 05:36
(http://socialevo.net/)

Не бързайте, кучето е нахранено – с Pintofeed

pintofeedКолко пъти ви се е искало да не бързате за вкъщи, защото домашният любимец ви чака гладен? Отказвали сте излизане с приятели? Вече не е нужно да се тревожите, защото вече можете да го нахраните през смартфона си, а необходимото внимание да получи малко по-късно. Запознайте се с Pintofeed.

http://www.youtube.com/watch?v=4Dng9yBisbA

След като се свърже с безжичната интернет мрежа, устройството може да се активира чрез мобилно приложение, независимо къде се намирате. Храненията могат да бъдат и автоматични. „Pintofeed”ът може да се програмира според индивидуалния график на любимеца ви.

Ако имате повече от едно зверчета у дома, можете да контролирате няколко устройства за хранене от един и същ акаунт. Можете да дадете достъп и на други хора до него, за да сте спокойни, че каквото и да се случи храната ще си е на мястото, когато трябва. А как ще знаете, че животинката е нахранена? – Имате избор за уведомяване чрез sms, twitter и дори facebook.

Хранилката има вместимост 5 и 10 паунда (1 паунд = 454 гр.). Тя съхранява храната прясна и свежа. Тя може да бъде разделена на порции, равни на количеството от половин чаена чаша, като така ще знаете точно колко е консумирал любимецът ви и ще го предпазите от преяждане.

За момента продуктът е в началната си фаза. Очаква се след пускане в продажба да е на цена от около 99 долара. Повече информация можете да намерите тук.

Като цяло удобството е подходящо за по-традиционни домашни любимци, като кучета и котки. Не знам дали хранилката ще се справи за храна за екзотични животни- може би игуани или гущери. Вероятно е да срещнете проблем да порционирате щурци, с каквито например се хранят геконите. Но кой знае… 

 

 Снимка: Pintofeed

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване