11/22/12 06:35
(http://socialevo.net/)

Австралиец игра 135 часа Call of Duty

Австралиец игра 135 часа Call of Duty

Рекордът за най-дълго време, прекарано зад компютъра в онлайн игра, падна. Това стана след като австралиецът Окан Кая игра цели 135 часа и 50 минути Call of Duty. Единствените почивки, които той правеше, бяха малки дремки. До този момент рекордът за най-дълго играене на PC бе 120 часа и 7 минути, но ето че той вече е подобрен. Окан е Sales Manager в местна фирма, 4Cabling.

След като седем дни Окан Кая почти не стана от своето PC, той се нареди на 29-о място сред онлайн играчите. Идеята, която стои в основата на това предизвикателство за Окая, е влизане в книгата с рекордите на Гинес. По този начин австралиецът ще може да бъде горд със себе си, макар и с малко екстравагантно постижение.

Компанията на Окая промени своята Facebook фен страница специално за поставянето на рекорда. Там потребителите могат да се информират за развитието на идеята, както и да разберат дали Гинес са признали опита за валиден и достатъчно релевантен.

Снимка: 4Cabling

Подобни статии:

  1. Прекарваме 7 часа и 45 минути средно на месец във Facebook
  2. Малко повече от 24 часа до пускането на iPhone 5
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване