11/24/12 04:01
(http://socialevo.net/)

Instagram счупи рекорд и стана още повече уеб

Instagram счупи рекорд и стана още повече уеб

Instagram е чудесен начин да запечаташ любимите си моменти и става все по-полулярен. В Деня на благодарността например са споделени над 10 милиона снимки, споменаващи празника. Споделените през деня снимки всъщност двукратно надхвърлят броя на снимките от предходния ден. Това е рекорд за придобитата от Facebook фотографска социална мрежа. Както споменават в блога си, на секунда са били качвани над 200 снимки.

Бурното развитие на Instagram не е нещо неочаквано. Важно обаче е да отбележим, че Instagram все повече се приближава до уеб, защото доскоро беше мобилно приложение, затворило в себе си социална мрежа. Поводът са Instagram badge-овете. Те са начинът всеки един от нас да направи достъпа до своя нов профил в Instagram по-лесен от всякога – с една иконка, която няма как да не разпознаем.

Instagram

И като щракнете върху нея, ще се озовете на моя профил в Instagram. А доскоро и това го нямаше. Единственият начин да споделя снимките си беше като ги пратя към Facebook или споделя линк към тях в Twitter. После се появиха Instagram профилите, които много не без основание оприличиха на профилите във Facebook.

Как можете да си направите и вие Instagram badge? Сам по себе си не е нищо особено – картинка, водеща към профила ви. Генерирането на код става лесно на instagram.com/accounts/badges, остава само след това да го поставите на своя блог или сайт. Засега е само иконка, но нищо чудно скоро да заприлича поне леко на Like Box на Facebook. Всъщност Instagram става все по-уеб и все по-Facebook.

Подобни статии:

  1. Facebook купуват Instagram за 1 милиард долара
  2. Как да експортирате вашите снимки от Instagram, преди Facebook да ги докопа
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване