11/25/12 10:14
(http://www.azcheta.com/)

Време да споделиш книга

Декември вече чука на вратата и е време всички да се подготвят за празниците и да станат още няколко идеи по-добри. Това е една от причините седмото издание на BookShare на 4 декември да бъде благотворително. Донесените книги ще бъдат за дарение, а не за размяна, както е по традиция.

Инициативата BookShare повече от година събира любители на книгите, които сменят прочетени вече заглавия. Този път като партньор на инициативата се включват и от проекта "1000 стипендии", благодарение на които дарените книги ще достигнат до деца между 6. и 11. клас в цялата страна. 

"В навечерието на Коледа всеки би желал да направи нещо добро. А какво повече от това да направим книгите по-достъпни и по-интересни за децата в училище! Ако имате книги, които с желание бихте дарили, заповядайте на последното наше събитие за тази година", призова пред "Аз чета" един от основните организатори на BookShare Мария Георгиева.

Седмото BookShare-събитие е във вторник, 4 декември от 19 ч. в DaDa Cultural Bar на Бенковски 10. 



Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване