11/27/12 04:00
(http://socialevo.net/)

Какво са социалните мрежи според създателя на Conversocial

Какво са социалните мрежи според създателя на Conversocial

Неоспорим факт е, че прекарваме голяма част от времето си онлайн, включително и през мобилните си телефони. Използваме Facebook, Twitter и други социални мрежи. В тях често се включваме в дискусии на политическа тематика, но и питаме за съвет, когато ще си избираме нов компютър и фотоапарат или се чудим в кой ресторант да отидем. В социалните мрежи освен нас са и компаниите, които предлагат същите тези продукти и услуги. Харесваме им страниците и съобщенията, задаваме им въпроси, изразяваме си недоволството, търсим решение на проблеми…

Социалните мрежи са нещо повече от търговски канал. Както споделя Джошуа Марч, основателят на платформата Conversocial, вече е съвсем нормално да отворим Twitter и да отправим въпрос към акаунта на магазина в социалната мрежа, докато разглеждаме стоките по рафтовете. Социалните мрежи са начинът за общуване на младото поколение. Те са чудесен канал за обслужване на клиенти – за отговаряне на запитвания, за даване на препоръки и решаване на казуси. Вижте това видео от Bloomberg с Джошуа.

Преди време писах за Conversocial, защото прочетох за разработката им, пробвах я, ми хареса и продължавам да я ползвам. Един или два дни по-късно ми писаха в Twitter, че искат да ми изпратят тениска. Нося си я с удоволствие! Та, социалните мрежи определено са чудесен канал за изграждане на връзка с клиентите.

Снимка: Conversocial

Подобни статии:

  1. Conversocial – социалният CRM инструмент
  2. Какво е твоето влияние в социалните мрежи
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване