12/03/12 11:31
(http://www.azcheta.com/)

Amazon Pages – новото решение за издатели

Дните на неефективно брандиране за издателите по света приключиха. Преди броени дни Amazon съобщи, че стартира новата си инициатива Amazon Pages, чиято цел е да улесни маркетинга в сферата.

Amazon Pages е част от наскоро представения клон услуги Amazon Marketing Services и дава възможност на всички автори и издатели, които публикуват в Amazon, сами да популяризират своите заглавия. По същество тя представлява набор от лесни за употреба софтуерни услуги, които увеличават възможността за самопромотиране и постигане на набелязаните маркетингови цели.

За създаването на Amazon Pages е необходима единствено безплатна регистрация на Amazon.com. Персонализирането на услугата се осъществява с набор от предложени темплейти, които отговарят на различните рекламни потребности. С тяхна помощ всяка страница придобива уникален облик, който насърчава потребителите да научат повече за марката и да купуват продуктите.

За да се доближат възможно най-много до усещането за социална мрежа и пряко контакт с потребителите, Amazon са предвидили и възможност за публикуването на постове. Чрез Amazon Posts може да се публикуват текст, визуални материали и линкове за продуктите към настоящи и потенциални потребители. Тези постове могат да бъдат споделяни и в социалните мрежи - тясната обвързаност на Amazon Pages с акаунт във Facebook и Twitter е и най-съществената характеристика на нововъведението.

Едно от най-големите предимства на Amazon Pages е възможността за анализ, с която да се оценява представянето на марката. Тази опция позволява да се проследят трафика към страницата, а също и броят хора, разгледали продуктите.

Потребителски наръчник за ползване на Amazon Pages можете да изтеглите като PDF на английски от тук.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване