12/03/12 04:00
(http://socialevo.net/)

Тест-драйв на Honda с Google Street View

Тест-драйв на Honda с Google Street View

Honda Великобритания представят новия CR-V. От компанията предизвикват потенциалните и настоящите си клиенти да изпробват возилото, използвайки приложението Google Street View. Експериментът „Do-More-New” дава възможност за „шофиране” на различен терен – в сняг, в планината, в града или в гората. За да започнете теста, се изисква въвеждане на пощенски код. След това системата препраща към една от дванадесет възможни локации в Обединеното кралство, демонстрирайки множеството удобства, които предлага автомобилът при различни пътни условия. Освен това след установяване на местоположението ви Honda ви показва на какво разстояние се намирате от планираната дестинация и колко гориво ще спестите по време на пътуването си в сравнение със стария модел CR-V. Кликвайки на www.honda.co.uk, можете да направите онлайн резервация за тест-драйв на живо, както и да запазите pdf-файл с полезна информация.

„Do-More-New” (Правете повече нови неща) е разработена от компанията Collective London и е част от европейската кампания на Honda. Освен че имате възможност да изпробвате автомобила при различни условия посредством компютър или мобилен телефон, получавате и по-важна информация за района, в който ще шофирате – метеорологични условия, места, които да посетите или където да отседнете.

„Вижте къде ще ви отведе животът с новото CR-V. Влезте в приключението и се потопете в един от най-вълнуващите и красиви сайтове, които Великобритания може да предложи. Правете повече нови неща с новото CR-V.” – казват от марката. Ако се намирате на територията на UK, възползвайте се от примамливата оферта за автомобилно приключение.

 

Подобни статии:

  1. Google с най-големия ъпдейт за Street View
  2. Twitter и социалното търсене на Google
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване