12/06/12 04:00
(http://socialevo.net/)

Apple пуснаха iTunes Store и в Русия, Турция, Украйна и още 53 други държави

Apple пуснаха iTunes Store и в Русия, Турция, Украйна и още 53 други държави

След като пуснаха новия iTunes само преди няколко дни, ето че от Apple предприеха и следващата логична стъпка като обявиха, че  дават достъп до iTunes Store и за потребителите в Русия, Турция, Украйна и още 53 други държави.

iTunes Store e мястото, където собствениците на iOS устройства могат да намерят ценни приложени, музика, книги и филми. Това е мястото, където локалните разработчици и издатели могат да предложат своето уникално съдържание.

За българските потребители на iOS устройства той е достъпен още от септември месец 2011 година. Това доведе и до предлагането на повече български  приложения и съдържание, насочено главно към потребиртелите на iOS мобилни устройства у нас. Например при търсене на приложения се излизат все повече приложения, разработени у нас, което е хем добре за потребителите, хем е стимул за родните разработчици да създават нови приложения за iTunes.

С пускането на iTunes в Русия, Турция, Украйна и още 53 страни компанията разширява своето присъствие на тези огромни и неразработени пазари.

 Снимка: Apple

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване