12/06/12 04:00
(http://socialevo.net/)

Dropbox открива нов офис за Европа в Дъблин

Dropbox открива нов офис за Европа в Дъблин

Облачните услуги са във възхода си. Ето че и една от любимите ми компании за съхранение и споделяне на данни в облака, Dropbox, е на път да разшири своето присъствие по света. Новината от екипа на Dropbox, споделена на техния официален сайт, е, че откриват нов офис в Дъблин, Ирландия. Досега компанията разполагаше само с един-единствен офис в САЩ, от който обслужваше многобройните си клиенти в над 200 страни по света.

Целта е ясна – да се подсили присъствието на компанията в Европа. Не са за подценяване обаче и по-ниските данъци и наличието на добри кадри. От новия офис компанията ще може да предложи още по-добро обслужване за своите клиенти в Европа с поддръжка на техните родни езици. Засега се въвежда поддръжка на испански и италиански, като с разширяване на офиса се очаква да бъдат добавени и нови езици. Също така компанията ще може да подсили своите екипи за продажба и да привлече нови потребители. От Dropbox имат намерение да спечелят и бизнеса със своя продукт Dropbox for Teams, който предлага прекрасна възможност за съвместна работа на екипи в облака.

Отваряйки новия офис в Дъблин, компанията обяви, че търси и голям брой най-различни IT специалисти, като им предлага превъзходни условия. Търсят се дизайнери, разработчици, търговци и други. Можете да намерите по-подробна информация за свободните позиции на сайта на компанията

Снимка: Dropbox

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване