12/07/12 10:48
(http://velqn.com/)

eMAG.bg

Ако се чудиш откъде можеш да си поръчаш онлайн лаптоп, печатен сървър или заваръчен трансформатор, то твоя сайт определно е eMAG.bg.

Шегата настрана – има много електронни магазини, но ще се опитам да обясня защо този е различен от другите.

Дизайн

Повечето електронни магазини изобилстват от информация, като в крайна сметка се превръщат тормоз за окото със сериозен шанс за навяхване на китката от прекомерното щракане с мишката.

В eMAG не е точно така, всички категории са добре определени и навигацията е интуитивна, така, че ако искаш вече да си купиш генератор, за да вдигаш шум на пикника в гората, винаги можеш да се върнеш в изходна позиция и да избереш друга категория.

Друго яко нещо е заглавната страница, там където можеш да видиш всички налични оферти на седмицата. Дали това ще е фото техника, смартфон  или лаптоп – всяка седмица изскачат оферти на намалени стоки. Така от много клякане с мишката, човек би могъл да се загуби, но тогава като спасение идва факта, че винаги можеш да се върнеш към продуктите, които си гледал

Това за мен поне е доста полезно. Но стига за стоките, хвърли едно просто око и се убеди, че в eMAG има от пиле мляко.

Когато става въпрос за онлайн шопинг на първо място излизат услугите, които даден сайт предоставя. Самият онлайн шопинг е една услуга сама по себе си, така че колкото важно е КАКВО купуваш, толкова важно е и КАК го купуваш.

Услугите

Прави добро впечатление, че услугите в eMAG са изведени на достъпно и видимо място, на един клик разстояние от заглавната страница. Най-якото, е че можеш да върнеш закупена стока до седмия ден, ако стоката е в гаранция eMAG предлагат мобилен сервиз за тяхна сметка, а за покупки над 200 лв. доставката е безплатна. Освен това всяка доставка в страната се извършва в рамките на 24 часа.

Всеки, който пазарува онлайн, знае колко важни са точни тези детайли. Всъщност те правят разликата.

eMAG предлага и бюлетин, който можеш да разгледаш, ако си на лов за промоции.

За да пазаруваш в сайта трябва да се регистрираш като нов потребител, а може да използваш интеграция с facebook, yahoo или google профила си, доста удобно.

Мисля, че това е достатъчно, за да натежи на ръката ти, да клекнеш веднъж с мишката и да отвориш eMAG.bg. И помни, наистина е важно КАК пазаруваш, на е само КАКВО.

Играта

И понеже eMAG.bg е нов сайт, те са стартирали една интересна игра за блогъри, където на случаен принцип ще бъдат раздадени 10 ваучера за продукти от eMAG.bg на стойност 500 лева. Кампанията е до 13-ти декември, така че не остана, отивай тук, чети и действай!

P.S.

Вече има 25 коментара под статията за играта, така че шанса е реален!

 

Публикувана на 12/07/12 10:48 http://feedproxy.google.com/~r/velqn/~3/CsF1D4tpKZU/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване