12/08/12 04:00
(http://socialevo.net/)

Над половин милион потребители ползват Google+

Над половин милион потребители ползват Google+

При обявяването на Google+ Communities Вик Гундотра от Google съобщи последните данни за Google+ в официалния блог на компанията. Според предоставените данни Google+ има над 500 милиона регистрирани потребители. Пак според официалните данни от тях 135 милиона са активните потребители, които ползват Google+ всеки месец.

Не без гордост Вик Гундотра каза, че:

Google+ e най бързо растящата мрежа.

Наскоро Google съобщиха, че през месец септември са надхвърлили 400 милиона регистрирани потребители на Google+, а също така и че месечно над 100 милиона потребители ползват Google. Това означава, че само за 3 месеца към Google+ са се присъединили над 100 милиона нови потребители, а активно ползващите Google+ са нараснали с над 35 милиона. Това хич не е зле. Факт е, че мрежата на Google се разраства. Обявявайки тези данни, Вик Гундотра сподели със задоволство и за пускането на Google Communities (oбщности) и на Snapseed за Android и iOS устройства на своята стена в Google+.

към Google+ са се присъединили над 100 милиона нови потребители

В същото време трябва да се отбележи, че Facebook потребителите, които ползват активно социалната мрежа, са над 1 милиард. Това е много повече от Google+ и те имат още много хляб да изядат, за да се доближат. Нова мрежа са, отскоро, това трябва да им се признае. В същото време и Twitter не изостават, като минаха над 140 милиона активни потребители още в началото на годината. Така че има още много да се направи от екипа на Google+, за да привлекат тези, които още не го ползват. А дали ще успеят от Google остава да видим.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване