12/10/12 20:32
(http://ivo.bg/)

Бай Бойко цъка с телефон- не разбира езика

Председателят на Европейската комисия, Жозе Мануел Барозу, чиято впечатляваща с ораторското майсторство реч по повод връчването на Нобеловата награда за мир на ЕС изгледах и изслушах в пряко предаване на телевизия Евронюз от Осло днес, като че ли се пошегува с нашия премиер Бойко Борисов от високата трибуна със следното изречение:

Днес един от най-видимите символи на единството ни е в ръцете на всеки.”

Барозу сякаш акцентира върху факта, че невъзпитаният и недоучил шеф на българската партия за ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ Бойко Борисов, който думичка не разбира и се държи като дете по време на досаден, направо противен за него симфоничен концерт, държи в същия момент в ръцете си мобилен телефон, на който си „цъка” нещо.

На първия ред!

Това се вижда от търкалящите се в интернет видеосвидетелства за поредния гаф на нашия вожд.

Макар Борисов да седи с телефона срещу оратора, редом с озадачения от простотията на българския си съсед холандски премиер Марк Руте, Барозу се прави, че не го забелязва и говори всъщност за еврото като символ на европейското единство.

Продължението на изречението му за символите на единството е :
„…Това е еврото, валутата на нашия Европейски съюз. Ние ще го подкрепяме”.

Защо обаче по партийна линия в ЕНП подкрепят Борисов, който очевидно е чуждо туловище ( и още повече духом) в ЕС, това е въпрос към европейските оценители на ползата от приносителя на популистки български гласове в изисканата им Народна партия.

Срамът е за сметка на България по една още по-проста ( от Борисов) причина: българите са го изпратили (да ги) с(р)ами.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване