12/10/12 04:00
(http://socialevo.net/)

Най-позитивните снимки от България през 2012 г.

Най-позитивните снимки от България през 2012 г.

Не е тайна, че всички обичаме класациите – дали заради състезанието, или пък заради усещането за подреденост, или пък просто така. Най-хубавите класации обаче подреждат позитивни неща. Миналата година започна една такава инициатива. Нейната цел беше да събере на едно място позитивни снимки от България. Да, напук на всеобщото усещане, че тук всичко е негативно. Тази година класацията отново е на линия. Амбицията на хората зад инициативата е да съберат на едно място снимки на най-хубавите/важните/истинските моменти в живота ни през тази година.

Критериите са прости - снимките трябва да са позитивни, вдъхновяващи и значими.

Критериите са прости – снимките трябва да са позитивни, вдъхновяващи и значими. А, и да ги изпратите до 23 декември 2012 г. на positiveness2012@gmail.com заедно със заглавие на кадъра и кратката история зад него, за да посрещнем Коледа и Нова година с усмивка. Вижте повече за “Най-позитивни снимки 2012″ и се включете в надпреварата! Страничката във Facebook също има нужда от подкрепа!

Снимки: Най-позитивни снимки 2012

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване