12/11/12 04:00
(http://socialevo.net/)

BIG JAMBOX – качественият звук

BIG JAMBOX - качественият звук

В морето от музикални системи, колони и озвучаващи тела човек трудно може да се ориентира. Обикновено сме свикнали да избираме утвърдени и познати имена, но така рискуваме да пропуснем качествени и новаторски продукти. В случая с компанията Jawbone това трудно би могло да се случи. Най-малкото заради дизайна на продуктите, които тя предлага. И така веднъж привлекли вниманието ни, продължаваме с разучаването на колоните JAMBOX.

Преди няколко месеца Jambone представи подобрена версия на колоните JAMBOX – BIG JAMBOX. Тези колони са по-големи и с по-чист звук. Една истинска домашна аудио система. И въпреки “голямото” си име те все още са лесни за пренасяне. Тежат само 1.23 кг, а големината им (256mm x 80mm x 93mm) позволява лесното им транспортиране. Батерията издържа около 15 часа, което никак не е зле. Бонус – Bluetooth връзката, благодарение на която няма нужда да оплитате в кабели телефона или компютъра си. Ако все пак възпроизвеждащото устройство има нужда от кабел за свързване, JAMBOX има и 3.5mm аудио жак. Така че проблеми няма. В горната част на системата са разположени стандартните бутони за стартиране, пауза и смяна на песента. Ако използвате телефона си, за да слушате музика, системата автоматично спира музиката при позвъняване и след като приключите разговора си, можете да продължите да слушате. Можете да ползвате JAMBOX и за да провеждате разговорите през него.

Можете да ползвате JAMBOX и за да провеждате разговорите през него.

И като финален щрих JAMBOX позволява да се свърже повече от едно устройство, което означава, че ако сте на парти и се уморите да се правите на DJ, някой друг може да поеме смяната със своя плейлист. Колоните се предлагат в червено, черно и бяло. За $299 получавате уникален дизайн, много функции и страхотен звук. Дори учудващо добър звук за тези размери.

Ако мислите да организирате Коледно парти или да зарадвате половинката си с страхотен подарък, JAMBOX е едно много добро попадение.

Снимки: jawbone.com 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване