12/12/12 04:00
(http://socialevo.net/)

12.12.12 – ден без електронна поща?

12.12.12 - ден без електронна поща?24 часа без достъп до мейла. За голяма част от активно браузващите нета това би било малък ужас.

Аз самата трудно смогвам, защото поддържам три пощи, две от които са така наречените „спам“ акаунти. Тях използвам при регистрации в различни сайтове, когато се записвам за различни блогове и нюзлетъри. Голяма част от съдържанието не преглеждам, просто трия. И все пак това също отнема техническо време.

Третият мейл използвам за активна комуникация – както по работа, така и за лична кореспонденция с близки и приятели. През Gmail зареждам и Google Drive, а с него и Google+.

Ако сте Google потребител, няма как да се логнете в Plus профила си, без по навик да кликнете и на мейла. Сигурна съм, че го правите.

Деветте страници, написани от Пол Ланкастър, призовават юзърите да погледнат отвъд мрежата, като се свържат с близките и колегите си по телефона, на по чаша кафе или пък се възползват от oldschool начина за пращане на писма, а именно на хартиен носител. А ето ги и деветте страници:

Идеята се заражда година по-рано, като първата „ден без имейл“ пропаганда е обявена с дата 11.11.2011. ЕТ

Днес е 12.12.2012.  Ще опитате ли?

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване