12/14/12 04:00
(http://socialevo.net/)

Едно дигитално решение в духа на Коледа

Едно дигитално решение в духа на Коледа

Коледните празници вече чукат на вратата. Накъдето и да се обърне човек, ще се натъкне на украсени витрини, улици, коледни шапки и пазаруващи хора. Това, с което свързваме Коледа, е домашният уют, а какво по-хубаво от това да се съберете пред камината. Е, разбира се, това се отнася за тези, които разполагат с такава. За тези, които нямат, мога да кажа следното: Няма причина да си разваляте празника!

Ако сте достатъчно сръчни в ръцете, имате желание и сте поне малко лудички, то идеята на Марк Pобър, за която подсказаха Trendhunter, определено ще ви допадне. Представям ви очарователния Коледен пуловер камина. Може и да не е последен писък на модата, но за сметка на това съм почти убедена, че ще се превърнете в сърцето на купона. Точно както една истинска камина. Какво всъщност представлява пуловерът камина? Вземете един най-обикновен пуловер (ако е съобразен с Коледните тенденции, е още по-добре), изрежете отвор, в който можете да монтирате iPad или iPhone. Дотук нищо специално, но тайната всъщност се крие в специалното празнично приложение - Digital Dudz – Christmas може да бъде изтеглено от App Store. В него са заложени няколко различни коледни мотива, но камината наистина е най-впечатляваща. Освен това има цяла галерия с идеи и предложения как да декорирате пуловера си, за да придобие още по-оригинален вид.

И така, монтираме екрана в отвора на пуловера (по-сръчните могат да добавят подходяща декорация), пускаме приложението и, образно казано, палим огъня. Гарантирам ви, че ще сте неотразими!

http://www.youtube.com/watch?v=81YUiTnTVJw

И за финал имам една препоръка. Ако решите все пак да преместите купона някъде другаде, не е лошо да смените тоалета. Таблет, внедрен в пуловера ви, определено ще ограничи движението и ако допреди малко сте били душата на компанията, то на дансинга ще трябва да сте много внимателни.  Весели празници!

Снимка: Mark Rober

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване