12/19/12 07:26
(http://ivanbedrov.com/)

iPhone или iТут

Ако вчерашният преглед на печата ви е допаднал, ето ви още една серия. За позитивната и по-позитивната държавотворна (не знам какво значи тази дума, чух я от Комитата и ми хареса) журналистика.

“Най-големият подизпълнител на Apple в света – китайската компания Foxconn, има интерес за завод в България. Фабриката може да бъде построена в Тутракан. През изминалата седмица официална делегация от азиатската държава, в чийто състав влизаха и представители на висшия мениджмънт на Foxconn, е посетила региона и се е срещнала с кмета на крайдунавския град Димитър Стефанов.”

в-к “Монитор

“Никой не е идвал при мен за подобно проучване. Общината разполага с терени и ние сме готови да ги предоставим на всеки инвеститор, готов да разкрива работни места”, каза кметът за “Стандарт”. От икономическото министерство също не знаят за подобни инвестиционни намерения. Във всеобщото учудване се включи и шефът на Българска агенция за инвестиции Борисалв Стефанов, който също отрече да е наясно с разпространената информация.”

в-к “Стандарт

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване