12/20/12 12:47
(http://socialevo.net/)

Вземете WhatsApp безплатно за iPhone!

Вземете WhatsApp безплатно за iPhone!

Приложението WhatsApp вече може да бъде изтеглено безплатно от потребителите, притежаващи iPhone. Трябва да действате обаче бързо, съобщават от The Next Web. Платформата позволява разменяне на съобщения, снимки и други посредством интернет и може да ви спести разходите за sms-и, особено ако сте пристрастени към чатенето и не можете да контролирате пръстите си.

Подобни възможности предлагат още Kik, Viber, Facebook Messenger. Версията на WhatsApp за Android остава безплатна в рамките на 12 месеца от инсталирането й, след което клиентите плащат еднократна такса от  $0.99 за година. Докато при iPhone първоначалната идея е за плащане на първоначална такса от $0.99 и неограничен достъп до приложението.

Сайтът отбелязва още, че пускането на безплатното приложение в навечерието на Коледните и новогодишни празници е силен ход в битката с конкуренцията, независимо от това че WhatsApp е едно от първите приложения за изпращане на безплатни съобщения. През август отбелязва дневен рекорд от 10 милиарда изпратени съобщения. Конкуренцията обаче не е за подценяване.

До момента Viber има 140 милиона клиенти, азиатската Line има 85 милиона, WeChat е с 300 милиона и Kakao Talk е с 70 млн. И ако преди не ви се даваше 1 долар за услугата, сега е моментът да се възползвате от горещата оферта. Приятно чатене!

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване