12/21/12 04:00
(http://socialevo.net/)

Mojo – когато размерът е от значение

Mojo - когато размерът е от значение

Казват, че размерът има значение. Или пък няма. Зависи от гледната точка. Ако говорим за пространство и особено когато то е дефицит, размерът наистина има значение.

Какво ще кажете за супер тънка и почти незабележима аудио колона? Защото случаят на Mojo е точно такъв. Тя е с едва 7 мм дебелина и 0.11 кг тегло. Един симпатичен правоъгълник с размери 21.8х26.4 см. Което го прави преносим, буквално навсякъде. Можете да я пъхнете в чантата си или просто да я разнасяте със себе си в ръка като тетрадка. Има вграден Bluetooth и заради това е абсолютно съвместима с всички устройства, позволяващи безжична Bluetooth връзка. Има възможност и за включване на 3.5 мм аудио жак. Батерията на Mojo издържа до 10 часа на пълни обороти, за да се насладите на качествен и пълен звук от 100 децибела. Този звук спокойно може да изпълни една цяла стая. Честотният диапазон е от 300 Hz до 20 000 Hz, което за такава малка колона е доста сериозно постижение. Средната височина на  децибелите е 90, а максимумът е 99.

Батерията на Mojo издържа до 10 часа на пълни обороти, за да се насладите на качествен и пълен звук от 100 децибела.

Mojo е прототип с голям потенциал, който няма търпение да завладее пазара за озвучителна техника. Неговите създатели се надяват скоро да имат достатъчно набрани средства, за да го пуснат в масово производство. Цветовата гама на продукта е доста широка, но мога само да предполагам кои цветове ще останат като основни. Иначе за момента можете да избирате между червено, черно, бяло, зелено, розово, жълто, синьо и лилаво. Стартовата дата е определена за 3 януари, но само при условие че са събрани необходимите средства за това. Няма крайна цена за момента.

Ако искате да разберете повече за това мъниче и да следите новините около него, можете да го направите на сайта на CoverPlay Audio, които са създателите на Mojo.

Снимки: coverplayaudio.com

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване