12/21/12 04:30
(http://socialevo.net/)

За подарък смартфон с Windows Phone 8

За подарък смартфон с Windows Phone 8

В края на годината вече сме в трескава подготовка за Коледните и новогодишни празници. Оглеждаме се за подаръци, с които да зарадваме себе си и нашите най-близки. Microsoft обявиха тази година пускането на новата операционна система Windows 8 за таблети, лаптопи и десктопи. Но освен нея те обявиха и Windows Phone 8. За тези от вас, които нямат търпение да опитат възможностите Windows Phone 8, ето и предложенията, които са налични на нашия пазар от водещите производители на мобилни устройства – НТС, Samsung и Nokia.

Моделите, на които се спряхме и които са специално разработени за Windows Phone 8, са HTC 8X, HTC 8S, Nokia Lumia 620, 820 и 920, както и Samsung Ativ S. Тези превъзходни смартфони вече се предлагат и на нашия пазар от мобилните оператори Mtel и Vivacom със или без договор, както и от някои от големите вериги магазини за електроника. За вас сме включили и моделите на Nokia, които се очаква да се появят на нашия пазар в началото на 2013 година но са със страхотен дизайн и възможности. Очакваме ги с нетърпение. На края на статията сме приготвили за ваше улеснение сравнителна таблица за моделите с Windows Phone 8 с най-важните характеристики.

На следващите страници ще видите моделите, работещи с Windows Phone 8 операционна система, от които можете да избирате. 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване