12/21/12 09:45
(http://milenafuchedjieva.blogspot.com/)

краят пукна, ние не!


кошмарът, който ме преследва в сънищата ми цял живот. явно до смъртта ми ще ме преследва, независимо от възрастта ми.
животът си тече нормално. в този епизод аз вече съм известна, но както съм известна и много печена, изведнъж с ужас се сещам, че не съм стъпила на нито един час по физическо. учителят дори не ме познава. 
часовете по химия, физика и математика са били една идея повече посетени, но и там проблемът е изключително сериозен. а идва края на годината и няма да мога да завърша гимназия както съм много известна и много печена. по дяволите! а трябва да я завърша, как така ще съм без диплома?! срамота:))))))
краят на света е различен за всеки и се появява периодично точно когато най-малко го очакваш. така че, напред и нагоре!:)


и съм много щастлива, че закона за пушенето няма да бъде променен благодарение на масовия отпор, който дадохме интелигентни и разумни пушачи и непушачи срещу останалите:) разбира се, и благодарение на твърдата позиция на премиера спрямо собствените му съпартийци. няма лошо особено в този случай. 
Публикувана на 12/21/12 09:45 http://milenafuchedjieva.blogspot.com/2012/12/blog-post_21.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване