12/22/12 04:00
(http://socialevo.net/)

Facebook възродиха “Poke” с ново мобилно приложение

Facebook възродиха "Poke" с ново мобилно приложение

Преди доста време Facebook изгуби една функция, която май повече дразнеше, отколкото вършеше работа – т.нар. “Poke”. Идеята й в общи линии беше да напомниш на някого за себе си. Business Insider обаче имат интересно попадение. Те споделят за ново приложение на Facebook – Poke. С него можем всъщност отново да poke-нем някого, да му изпратим съобщение, видео или снимка.

Съвсем просто и пъргаво приложение е. Ако искаме просто да потупаме някого по рамото, му изпращаме “Poke”. Можем да зададем и точно място, където сме в момента, за да му е по-лесно да се ориентира. Съобщенията, снимките и видеото, които можем да пуснем, пък имат срок. Той може да е 1, 3, 5 или 10 секунди. Всъщност точно толкова ще съществува съобщението, снимката или видеото, след като получателят ги види. След това изчезват. Ако пък получателят реши да си запази разобличаващото съобщение, което сме му пуснали, може да направи скрийншот. Веднага ще разберем за това по малката иконка на взривче или светкавица, както казват Facebook. По снимките можем да рисуваме с различни цветове и да добавяме текст. А изпращането на видео съобщения е нещо ново и много яко.

Само да не забравим нещо. Ако получите съобщения, снимка или видео, задръжте пръста върху екрана, когато го отворите. Ще видите как броячът отброява секундите и след това всички следи ще са заличени. Приложението е свободно за сваляне, дори и в българския App Store, така че действайте! 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване