12/22/12 07:47
(http://socialevo.net/)

Google работят върху свой смартфон Motorolla X Phone

Google работят върху свой смартфон Motorolla X Phone

Google работят съвместно с Motorolla Mobility върху създаването на свой собствен смартфон наречен “X phone”. Това ни съобщават от The Wall Street Journal позовавайки се на анонимни източници. Според тях Google и Motorolla подготвят пускането през следващата година на нов смартфон наречен Motorolla X Phone.

Данните за X Phone на Google са оскъдни и все още се въртят в областта на слуховете. Имайки предвид, че партньорите на Google се възползват от Android операционната система за създаването на прекрасни смартфони то това ще е голяма изненада и за тях.

Как точно ще се отрази това на взаимоотношенията на Google с ОЕМ партньорите си които създават прекрасни смартфони с операционна система Anrdoid, като Samsung, Acer, Sony, LG остава да се види, но със сигурност за потребителите конкуренцията е прекрасно нещо.

Пак според The Wall Street Journal, Motorolla Mobility е съсредоточила своите усилия в две направления. Развитието на мобилни устройства от серията “Droid” както и новият смарт телефон “X”. Същите източници съобщават, че след това Motorolla има намерение да създаде и таблет.

През месец Май тази година Google закупиха Motorolla Mobility за $12,5 милиона и освободиха около 20% от служителите на компанията.

Снимка: Motorolla Mobility

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване