12/23/12 06:19
(http://socialevo.net/)

Google проследява пътя на Дядо Коледа по един детски и вълшебен начин

Google проследява пътя на Дядо Коледа по един детски и вълшебен начин

Няма дете на тази планета, което да не тръпне в очакване на Коледната нощ. Тази толкова вълшебна нощ, в която Дядо Коледа идва в дома му и оставя бленуваните подаръци, заради които хлапетата са си спестили не една и две поразии. Но нещата стават още по-вълнуващи, ако на всеки му се отдаде възможност да проследи пътя на веселия старец. До миналата година това се случваше благодарение на сътрудничеството между NORAD и Google. За добро или лошо тази година Google тръгват сами по следите на Дядо Коледа с помощта на Google Santa Tracker. Освен това Google са направили специално приложение, с което малчуганите (и не само) могат да надникнат във вълшебното селце на Дядо Коледа. Там можете да се позабавлявате с няколко класически и все още интригуващи игри, да погледате елфите, които са в предстартова треска и работят усилено, да проследите лекцията на Баба Коледа, която преподава безпроблемно кацане и преминаване през комини и куп други неща. Дори можете да си направите малък чат с Дядо Коледа и да поръчате телефонно обаждане или писмо, с което да изненадате приятелите и семейството си. Честно и без срам ще си призная, че изпробвах всички възможни опции на сайта и се забавлявах като малко дете. Поръчах писмо за близките си хора и съм сигурна, че ще падне голям смях, когато чуят веселия глас на добрия старец. 

Поръчах писмо за близките си хора и съм сигурна, че ще падне голям смях, когато чуят веселия глас на добрия старец.

Ако искате да си поиграете или просто да хвърляте по едно око на шейната и елените, просто трябва да добавите коледното разширение за Chrome или да изтеглите приложението за Android. За последните актуални новини и локации от пътуването му в нощта на Коледа използвайте Google Maps, Google+, Facebook и Twitter. Отброяването на часовете до 24 декември започна. Ще намерите големия часовник в Коледното селце тук

Повече от сигурна съм, че още сега ще инсталирате разширението и заедно с мен ще проверявате колко време остава до полета! А дотогава си помислете с какво ще нагостите скъпия и чакан гост! А на Дядо Коледа можем само да му пожелаем лек и безавариен полет!

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване