12/23/12 06:12
(http://socialevo.net/)

Нов Panda ъпдейт за Весела Коледа от Google

Нов Panda ъпдейт за Весела Коледа от Google

Точно на 21-ви ноември 2012 г. бе пуснат Panda ъпдейт #22, а това предполагаше той да бъде последен за тази година. Повлияни бяха 0.8% от търсенията на английски език. Авторитетното SEO онлайн издание Search Engine Roundtable напомня, че от Google бяха обещали да не се пуска нов ъпдейт преди празниците, но това определено не е така. Според официален туит от профила на Google става ясно, че Panda #23 е вече в действие от 21-ви декември 2012 г.

Ъпдейтът Panda #23 ще повлияе около 1.3% от търсенията на английски език. Това поне е официалната информация, която разкриват от Google. Недоволството е голямо, тъй като ъпдейтът идва точно преди Коледа и Нова Година, което може да обърка сметките на бизнеси, които разчитат на SEO и основно интернет, за да съществуват. Неприятен е фактът, че никой един от нас не е наясно в какво се състои ъпдейтът и как ще се отрази на сайтовете ни.

Според потребители, които са били засегнати от Panda #23, сайтове са се сринали от 2-ра до 4-та страница в SEPRs на Google. Това е огромно падане, което определено коства хиляди долари на много компании. Дали обаче ъдпейтът ще повлияе и на българския онлайн бизнес предстои да видим. Ако сте силно притеснени, можете да се информирате как най-добре да се предпазите от негативни последствия директно в Google Webmaster Blog. Сега ви предлагаме да видите какво споделят специалистите от Search Engine Roundtable в следващото видео.

http://www.youtube.com/watch?v=CJ6YOcEJHj0

Снимка:  Kung Fu Panda

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване