12/24/12 06:17
(http://socialevo.net/)

Flickr раздава Коледни Pro-подаръци

Flickr раздава Коледни подаръци за Pro абонати

Една от най-старите и уважавани онлайн платформи за споделяне на снимки, Flickr, ще зарадва всички свои потребители, като им позволи да се възползват от три месеца бонус относно Pro услуги. Това стана само дни след като от основния конкурент на Flickr, Instagram, промениха своите условия на ползване, а след това ги възстановиха.

Pro услугите, които предлага Flickr, включват 50 MB на снимка, неограничено пространство за качване на снимки в личния профил, възможност за сваляне на снимки с голям размер, а също така и възможност за премахване на рекламите в сайта. Услугите Pro възлизат на $25 годишно, или $2.10 на месец. Сега обаче вие можете да се възползвате от жеста, който прави компанията, и да вземете своите три безплатни месеца с Flickr Holiday Gift.

Онлайн платформата Flickr, която е собственост на Yahoo, възнамерява да запази лоялността към своите абонати, като не продава техните снимки на рекламни агенции и прочие. Компанията, която бе създадена през 2004 г., а само година по-късно придобита от Yahoo, разполага с приложения за iOS, Android и Windows Phone 7, което я прави доста апетитна хапка. Ще бъде интересно да проследим дали от Flickr ще предприемат последващи действия, за да парират косвените атаки на Instagram или с други думи, Facebook.

Снимка: Flickr

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване