12/30/12 04:00
(http://socialevo.net/)

Auris е малък, но могъщ

Auris е малък, но могъщ

За пореден път се убеждавам, че никога няма да достигнем до момента, в който ще сме доволни от всички възможни технически подобрения, които сме направили в дома си. Една от нещата, които получихме за Коледа, е WD HDTV Live Hub. Тотално нищо не разбирам от това и всичко, което знам за тази машинка, е, че през нея мога да си пускам филми и музика от компютъра си. Или да си разглеждам снимки. Е, има и куп други неща, които може да прави, но засега ще се спра дотук. Това, което искам да ви представя днес, е нещо близко до тази машинария, но с по-малки размери и с малко по-различно предназначение.

Auris е изключително малък, компактен и симпатичен Bluetooth приемник. С негова помощ спокойно можете да кажете “Сбогом!” на всички кабели, необходими ви да свържете някое от устройствата с музикално съдържание към вашите док станции. Също така спокойно можете да разнасяте телефона или таблета си със себе си, докато музиката от него звучи през колоните в съседната стая.  Приемникът е съвместим с iPhone, iPad, Android, Windows Phone, Blackberry или всяко друго устройство чрез Bluetooth ® версия 2.1 + EDR за по-добро качество на звука. Което си е чист бонус, имайки предвид, че различните фирми се специализират в док станции за конкретни модели телефони. Auris може да съхрани до 8 свързани устройства, а обхватът му е до 33 метра. Няма нужда да бъде захранван допълнително, тъй като веднъж включен към док станцията, той взема енергия от нея. А ако все пак държите на окабеляване (шегувам се, разбира се, никой не държи на кабелите), в комплекта ще намерите USB и 3.5 мм AUX кабел за връзка към устройства с USB изход, както и връзка към вашата аудио система, евентуално.

Auris е изключително малък, компактен и симпатичен Bluetooth приемник.

Освен за музика можете да използвате предавателя и за възпроизвеждане на звука от устройства, на които играете игри или гледате филми. Вече не е необходимо да прекъсвате другите си занимания, за да слушате музика. Тя ще се лее свободно от док станцията, докато работите, пращате съобщения или се ровите из интернет.

Вече не е необходимо да прекъсвате другите си занимания, за да слушате музика.

Auris се предлага в два цвята – черно и бяло. Цената е $49.99. Колко от вас вече се замислиха за поредното подобрение на техническата част на къщата?! Както не веднъж съм отбелязвала, в малките опаковки винаги се крие нещо голямо!

http://www.youtube.com/watch?v=R16ey5PawUA

Снимки: theauris.com

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване