01/03/13 04:00
(http://socialevo.net/)

Hyundai и Kia скоро ще си имат бордови Google Maps и Places

Hyundai и Kia скоро ще си имат бордови Google Maps и Places

Напоследък Hyundai и Kia наистина впечатляват с дизайн и подход към технологиите. От автомобили, нахално копиращи елементи от други четириколесни красавици, се превърнаха в собствена порода превозни средства, със собствен чар и визия за бъдещето. Така те са следващите, които след Daimler, Audi и Tesla Motor ще вкарат Google в колите.

Както оповестяват Google, скоро можем да очакваме автомобил под марката на Hyundai и Kia, чиято навигация ще разчита на невероятно богатата на информация дигитална карта на Google. Освен това зад красивия екран на вградената навигация ще е скрита и услугата Google Places – един чудесен приятел на пътешественика. Водачите на превозните средства ще могат да се възползват от интересната функция да синхронизират POI (Points of interest) от мобилното си устройство с навигацията в колата. Правите плана вкъщи, сядате зад волана и директно тръгвате към набелязаната цел. Междувременно пък ще можете да прочетете мненията на други хора за хотела, в който сте решили да отседнете.

Преди време ви разказахме за една идея на BMW, превръщаща ключа за колата в ключ за целия ви свят. С NFC технологията всичко става сякаш с една идея по-интересно, бързо и удобно. Да видим какво ще покажат и Hyundai и Kia. TechCrunch намекват, че можем да очакваме нововъведенията с Kia Sorento 2014.

Снимка: Google

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване