01/03/13 15:29
(http://milenafuchedjieva.blogspot.com/)

да си сапунка е правилно:)



много интересно! "даунтън аби" е най-рейтинговия английски сериал в америка. продуцентът му казва, че елементите, които го правят такъв са "сапунените елементи", и че зрителите не бива да се възмущават на това, че сериалът е сапунка, защото той всъщност e точно това:) 
също много интересна информация за актьорите в сериалите. американските актьори са с ШЕСТГОДИШНИ договори когато са в сериал, а английските с четири.
когато обяснявах на някои от главните ни актьори, че "7 часа разлика" е вечерна сапунка, те се сърдеха. "даунтън аби" е класи над нашия сериал като направа, актьори и драматургия, и продуцентът не се срамува от това да го нарече сапунка. 
в българия трябва да разберат, че за да има висок рейтинг даден сериал, той не може да бъде друго. аз лично също не се срамувам от тази дума, напротив, искам максимално много зрители и знам, че само това е начина. арт и рейтинг са 2 несъвместими неща. само дейвид линч е успял и само за 1 сезон. вторият е рейтингов провал.
Публикувана на 01/03/13 15:29 http://milenafuchedjieva.blogspot.com/2013/01/blog-post_3.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване